28-01-08

Eerste post..

Goeiedag!

 Aangezien ik net deze blog heb aangemaakt, zal ik mezelf eens kort voorstellen en mijn loopsituatie schetsen.. Ja, loopsituatie.. Inderdaad, ik ben een loopster! Ik doe al een 12 jaar aan atletiek, waarvan de laatste jaren bij 't Swin. Sommige mensen noemen me loopverslaafd, maar dat kan me echter niets maken.. &persoonlijk noem ik het een supermotivatie! :)
Het liefste doe ik crossen, maar in de zomer ben ik ook van de partij op de piste (afstanden van 400 tot 10 000m) en af en toe een strateloopje van 5 à 10 km. Alhoewel ik het liefste cross in slijk en met bergjes, lijkt de piste me beter af te gaan.

Omdat ik nogal veel last heb van kwetsures, is het al wel meer dan eens gebeurd dat ik een aantal maanden niet kon trainen. Door deze lastigheden zijn de echte goede prestaties uitgebleven de voorbije jaren, ik maakte echter wel elk jaar sprongen voorwaarts, en zo ook deze zomer.
Ik heb deze zomer al mijn records verbroken van de afstanden die ik gedaan heb, deze prachtzomer werd bekroond met mijn Belgische titel bij de juniores over de 5000m. Een week daarna stond er nog een pistemeeting op het programma, namelijk mijn debuut op de 10 000m op het provinciaal kampioenschap. Deze titel haalde ik binnen ('kwas denkik wel de enige juniore aan de start :p) en zette het provinciaal record juniore op mijn naam.

Door deze prachtzomer groeide mijn motivatie enkel om in de winter ook goed te lopen. Mijn wedstrijden waren dit seizoen vooral de CCmanches en 1 strateloop: de Kerstloop van 't Swin waar ik de 5 km bij de dames won en het parcoursrecord op mijn naam zette.
De CC manches zijn over het algemeen wel goed gegaan met een 4e à 5e plek als resultaat. Echter die twee uitschieters, eentje in negatieve zin: Roeselare met een 15e plek bij de juniores en een rotgevoel en eentje in positieve zin: Hannuit met een 1e plek bij de juniores. (Waarover in de volgende post meer!). Het wedstrijdprogramma voor de resterende winterziet er normaal als volgt uit: PK cross (nu zondag!), CC Dour, Lebbeke en BK cross (!!).

De laatste paragraaf van mijn kennismakingspost zou ik graag gebruiken om de mensen te bedanken die me in mijn motivatie steunen en in me geloven, ook wanneer het minder gaat! :) Voorbeelden van zo een mensen zijn: Evelien, papa, mama, broer Erwin & Bert, Thomas, Rudy, ... Merci mensies!

 

20:58 Gepost door Leen in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Vorige 3 4 5 6 7 8 9 10 11