19-02-10

CC Hannuit

Vorige zondag, 14 februari, nam ik deel aan de CC manche te Hannuit.
Omdat het winterse weer volop had toegeslagen, vertrokken we ruim op tijd in Wommelgem. Zo waren we zeker op tijd in Hannuit.
Na eventjes de warme cafetaria opgezocht te hebben ging ik samen met pa het parcours eens afstappen. Het was de eerste keer dat de wedstrijd op deze nieuwe locatie plaatsvond... Een verkenning was dus zeker nuttig!
Tijdens het afstappen van het parcours kreeg ik er erg veel zin in, het beloofde een zware cross te worden met een aantal bergjes en een erg hobbelige ondergrond.

Om 14u mocht ik dan van start gaan, ik startte rustig maar ik voelde me van in het begin erg goed en schoof dus tijdens de eerste ronde al wat plaatsen op. Ook in de toer erna voelde ik me zeer sterk, ik kon goed meedraaien en het zag er allemaal zeer mooi uit! In de 3e toer kreeg ik echter wel een dipje en moest ik het meisje van ALCO laten lopen. Na eventjes haalde een andere dame me in, bij haar heb ik wel kunnen aanklampen en kwamen we samen terug wat dichter op de anderen. De 4e en laatste toer was nog erg zwaar, maar ik kon nog een beetje versnellen, en zo kon ik nog erg dichter komen bij de meisjes voor mij... Ik heb wel niemand meer kunnen inhalen, maar het stemde me wel tevreden dat ik toch nog kon versnellen.

Ik ben zeker tevreden met het resultaat! Ik voel me elke week sterker en beter worden, zo mag het zeker nog een 3weken doorgaan :) :)

Foto's volgen nog als ik er te pakken krijg...

Tot in Dour!

21:37 Gepost door Leen in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

je bent een doorbijter he !! Ik hoop dat je ook naar Dwars door Geel komt , zoals vorig jaar ! Is een straten loop waar jij toch iets te verdedigen hebt he !! Tot dan ? Ik loop dan ook zeker mee !! :-)

Gepost door: coach mario | 22-02-10

De commentaren zijn gesloten.