06-01-10

CC Hulshout

Zondag 3 januari was het tijd voor de volgende CC manche, dus trokken we naar Hulshout. Door de sneeuwval de avond/nacht voordien was heel het parcours wit gekleurd.

Ik startte om 14u voor mijn 6400m bij de seniore dames. Omdat ik de meisjes, waar ik de vorige crosscups dicht bij was, niet zag wist ik niet goed wie ik in 't oog moest houden en startte ik behouden. In de eerste van 4 toeren heb ik dan 4 dames ingehaald en bleef dan de rest van de toeren zo goed mogelijk tempo lopen om nog dichterbij de eerstvolgende dame te komen. Dit gat was nog wel erg groot, ik heb dus een hele wedstrijd alleen gelopen. Ik kon de laatste toer nog wat versnellen en zo een beetje dichter komen op de dame voor mij, maar de plekken bleven behouden... Zo kwam ik aan op een 27e plek.

Ik ben wel tevreden van mijn wedstrijd, het tempo dat ik liep lag alweer wat hoger dan de vorige crossen. Ik had ook een goed en soepel gevoel, enkel echt versnellen zat er precies nog niet in.. Maar daar wordt (na de examens) aan gewerkt, dat het tegen het BK echt goed zit.

Om 15u35 werd de start van de juniore mannen gegeven. Erwin stond er erg op gebrand om te winnen. Hij wist op voorhand dat hij nog 2 CC wedstrijden moest winnen om zeker te zijn van een CC klassementsoverwinning! Hij liep een heel erg sterke wedstrijd en kon zo winnen!! Nu hoeft hij dus nog maar 1 keer te winnen van de overige 3 CC manches om het klassement te winnen.

Hier wat foto's gemaakt door Jörgen Lammens!
DSC_3264

 

DSC_3274

DSC_3275

08:32 Gepost door Leen in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Jaaaande! ^^
Zo veel spierkes in de benekes! :p
kussiee x

Gepost door: Lynn | 06-01-10

je bent nog altijd zeer goed bezig ! Ik hoop je binnenkort nog eens ergens op stratenlopen te moegen ontmoeten . Dwars door Geel misschien ?

Gepost door: coach mario | 17-01-10

De commentaren zijn gesloten.