21-12-09

Kerstloop & CC

Ondertussen heb ik er alweer 2 wedstrijden opzitten sinds mijn laatste blogbericht, namelijk de kerstloop in Burcht en de CC te Brussel.

Vorige week, zondag 13 december, organiseerde mijn club (ZWAT) de kerstloop te Burcht en trokken wij naar daar. Bert en mijn liefje Dennis startte op de 5km, Erwin en ik namen de 10km voor onze rekening.

Voor zowel Dennis als Bert was het een tijdje geleden dat ze een wedstrijd hadden gelopen, maar ze brachten het er beide goed vanaf. Dennis werd 5e in een tijd van 17’07 , Bert eindigde als 19e (op 224 aankomsten).

Erwin startte meteen in de kopgroep, maar moest 1 iemand voor zich laten. Hij eindigde na 30’15 achter Oussama Bakkali Tahari (29’52). Ik had het geluk heel de wedstrijd hulp te krijgen van Dirk Van Springel, hij heeft me een hele tijd gehaasd en gewezen waar ik lopen moest. Dit gaf me extra moed om te blijven doorzetten! Ik eindigde als 2e vrouw, eerste seniore, in een tijd van 37’51, waar ik zeker tevreden mee was!

Gisteren was het dan tijd voor de CC manche te Brussel. Dit vind ik altijd een leuke cross, wat bergop en bergaf en normaal wel wat modder! Maar door de hevige sneeuwbuien, was het een heel andere cross geworden. Omdat de wegen er zo slecht bijlagen was er ook niet zoveel volk komen opdagen (of er niet tijdig geraakt). Zo stonden de seniore vrouwen maar met 30 aan de start. Wij kregen de opdracht om 4 grote toeren te lopen, wat overeenkomt met 6km. Ik startte goed, ik nestelde me in het spoor van Nina Lauwaert. Maar dit kon ik maar 1 toer volhouden, daarna viel ik wat alleen. Ik hield wel een meisje voor me in ’t oog, zij was wat aan het afzwakken en ik kwam steeds dichter. In het begin van de laatste toer kon ik over haar gaan en haar voorblijven. Ik eindigde als 28e in een tijd van 25’34, 12” achter Nina.

Nu 2 weekjes goed trainen (& studeren natuurlijk) en dan op naar CC Hulshout en de januari examens!

Foto’s volgen nog..

08:47 Gepost door Leen in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Succes! Bedankt voor je reactie op mijn blog!
Amai, knappe tijd op je 10km! Heel veel succes in Hulshout en met je examens natuurlijk!

't Is wel nog een dagje te vroeg, maar alvast dikke proficiat met je 20e verjaardag! Geniet er morgen maar van! xxx

Gepost door: Sofie | 21-12-09

Proficiat!! Knap gelopen in Burcht!! Veel succes met de examens

Gepost door: Wendy | 21-12-09

amai, een knappe tijd heb je gelopen ! Dikke profficiat! Veel succes met de exames !

Gepost door: coach mario | 27-12-09

Whoehoeeeeeeeeew

Gepost door: Lynn | 03-01-10

De commentaren zijn gesloten.