02-12-09

Tilburg en Roeselare

Tussen mijn laatste post en nu heb ik er 2 wedstrijden opzitten: Tilburg (22/11) en CC Roeselare (29/11). Hieronder een kort verslagje van beide wedstrijden...

In tegenstelling tot vorig jaar dat de beloften een toer minder moesten lopen dan het crossgala en zo aan een dikke 6km kwamen, moesten de beloften dit jaar dezelfde afstand afleggen als het crossgala en zo stond er dus een lange cross van 8km op het programma.
Omdat ik wel wat schrik had van de afstand startte ik zeer behouden, ik liep dan in het kleine toertje los laatst... hierna volgde nog 4 grote toeren. In de eerste grote toer kon ik in het crossgedeelte een meisje inhalen en voorbij lopen. Ik kwam in de volgende toer dichter op een ander meisje, maar zij gaf op wanneer ik er bijna bij was... Dit was wel even balen, want de vrouw daarvoor was al erg ver voor en ik had dus geen mikpunt meer.. Zo liep ik mijn wedstrijd zo goed mogelijk op een degelijk tempo verder.
Ik was redelijk tevreden, het ging al beter dan in Mol... Maar de verschillen waren nog veel te groot!

Warande091122050111

Warande091122050175

Vorige zondag stond de CC van Roeselare op het programma... Deze wedstrijd staat bekend als de selectiewedstrijd voor het EK, dit jaar in Dublin. Maar dit jaar maakte mij dit echt niet uit, ik hoopte gewoon op een degelijke en vlotte wedstrijd en dat de verschillen met de concurrentie al wat kleiner was geworden...
Ik had er wel heel veel zin in, want in modder lopen vind ik echt heel fijn... En modder is er in Roeselare altijd wel aanwezig :)
Ik startte weer rustig, als laatste van de groep. Bij het bergje zat ik in een groepje met Inge, Sylvie en Ophelie. Ophelie moest gauw lossen, en met de 2 andere dames was het afwisselen: in de modderstroken leek ik de sterkste, ik kon daar altijd wel een gaatje maken, maar op de snellere stukken werd ik terug ingehaald.
Zo ging dit verder met ons 3 totdat Sylvie uit de wedstrijd stapte. Inge en ik bleven elkaar afwisselen... In het begin van de laatste toer kreeg ik het erg lastig, ik had last van steken en mijn maag begon ook te protesteren... Zo moest ik Inge even laten gaan.. Maar dankzij de aanmoedigingen die ik kreeg bleef ik erin geloven. Op het heuveltje was ik terug bij Inge, in de lus moest ik wel even terug lossen... Maar de laatste 200m hield ik de moed er in en bleef ik goed tempo houden. Op de aankomststrook kon ik nog wat versnellen en zo liep ik de laatste 25m Inge nog voorbij :)
Over deze wedstrijd was ik ook wel tevreden, ik had een heel vlot gevoel (buiten de buiklast dan) en tegenover Mol zijn de verschillen alweer wat kleiner geworden, dus er zit beterschap in!

 cc_roeselare_012

 

cc_roeselare_025

cc_roeselare_027

10:04 Gepost door Leen in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hop Leentje, Hop! Leentje aan de top! Ge moet ze daar zien overspringen,^^

(ik verveelde mij en wou een lach op je gezicht brengen, && ist gelukt????)
Tot in Hulshout?
Succes metje examens in Januari ma kzal u nog wél zien hé .. xx kussie xx

Gepost door: De enige echte, LYNN DC! :D | 20-12-09

De commentaren zijn gesloten.