12-11-09

CC Mol

Vorig weekend was het zondags tijd voor de eerste individuele cross van het seizoen voor mij, namelijk de CC te Mol.
De senioren gingen al om 14u van start voor hun 4 toeren of 6400m. Ik wist dat het een lastige en zware wedstrijd ging worden omdat ik nog helemaal niet de conditie heb die ik zou moeten hebben...
Ik ging goed van start, zat in een groepje samen met Nele Cools, Liesbeth Vandevelde, Griet Lauryssen. In de 2e toer had ik jammer genoeg een zwakker moment en moest ik het groepje laten gaan. Zo liepen ze met 3 weg van me, ook was er intussen een andere dame over me gekomen uit de achtergrond... In de 3e toer kon ik me wat herpakken en zag ik dat Griet had moeten lossen van Nele en Liesbeth, ik kreeg er terug goede moed in en bleef doorzetten om zo dicht mogelijk te komen. Ik kwam er bij en toen was het afwisselen tussen Griet en mij wie er kop deed... Wanneer ik in de laatste toer uit het eerste stukje bos kwam, had ik een klein gaatje op Griet. Ik kon deze voorsprong nog een beetje verstevigen en kwam zo na 27'40 aan.

We onthouden uit deze wedstrijd als positief punt dat ik naar het einde toe terug kon versnellen en zo een mooie laatste toer liep! :)

Ook kan ik nog als trotse zus melden dat Erwin na een heel mooie wedstrijd 3e werd bij de junioren. Op het hoogste schavotje stond een Ier en als 2e kwam een Nederlander over de meet, Erwin werd dus eerste belg! Hierdoor is hij momenteel leider in het CCklassement bij de junioren :) :).

Hieronder nog wat foto's, gemaakt door Jörgen Lammens!

DSC_1512

DSC_1523

DSC_1524

21:33 Gepost door Leen in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |