17-12-08

EK Cross

Afgelopen zondag, 14 december, had ik de eer om in het Belgische team te zitten voor het EKcross in Brussel! Dit was een heel erg leuke ervaring... We zaten met het team van vrijdagavond tot maandagmorgend in het hotel. Vrijdagavond hebben we er gegeten en kleine vergadering gehouden, dan vroeg het bedje in... Zaterdagvoormiddag was het tijd voor de parcoursverkenning en het loslopen. In de namiddag was het vooral rusten geblazen en 's avonds goed eten en slapen... Zondag was dan DE dag.
De juniore meisjes gingen om 11u15 van start voor hun 4000m. Mijn tactiek was om de eerste toer van 1000m relatief rustig af te werken om dan in de twee volgende toeren van 1500m een tandje bij te zetten en wat mensen in te halen.
Ik startte dus behouden, maar tot mijn verbazing zag ik niemand meer lopen als ik achter me keek! Ik moest dus al na de eerste bergop een tandje bij zetten om niet echt laatste te lopen... Het ging er dus erg snel aan toe! De rest van de wedstrijd bestond bij mij uit pieken en dalen, bepaalde momenten draaide het langs geen kanten, geraakte ik precies niet voor uit... Even daarna kon ik me terug wat herpakken.
Ik eindigde als 75e van 81 deelnemers en als 5e Belgische :)

Ik wil toch ook nog eventjes de supporters die tot Brussel zijn gekomen bedanken! Ook dankje aan al de mensen die een berichtje hebben gestuurd, leuk om weten dat je gesteund wordt! :)

Hier wat foto's die ik gekregen heb van Chris de Haes en Jörgen Lammens (dankjewel!!)

DSC_8600

DSC_8602

EK_brussel_019

&De komende maand zal het hier heel wat rustiger worden op mijn blog, want stilletjes aan komt de blokperiode eraan... Ook de volgende wedstrijd laat nog eventjes op zich wachten, namelijk de CC van Hulshout de 11e januari.

 

16:37 Gepost door Leen in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Succes Hey Leen.....
Je aanwezigheid in dit deelnemersveld alleen al verdient een dikke proficiat! En 't ging inderdaag snel hé ... :)
Veel succes na nieuwjaar bij de beloften, maar eerst en vooral even veel succes gewenst met je studies.

Grts,
J. & Co

Gepost door: Jörgen | 18-12-08

goed gedaan! proficiat met je prestatie op het E.K.
Je hebt dat super gedaan ;)
veel succes met de studies :)
x

Gepost door: carolien | 19-12-08

mooie ervaring super gelopen lees ik, maar had niet anders verwacht. de volgende uitdaging zijn nu de studie's, daarna opnieuw trainen, druk leventje heb jij.
succes, patje.

Gepost door: patricia | 19-12-08

Heey meisje! Het is iets helemaal anders, dat heb je wel gemerkt! Je hebt je best gedaan & dat is wat telt! Je moet er alleen maar van genieten datje hebt mogen deelnemen, je hebt er voor moeten werken om er bij te zijn!

Veel succes mét je blok & al de rest. Je weet watje verdiend & dat zijn goede mensen in je omgeving die zorg voor je dragen!

Gepost door: Lynn | 20-12-08

ek Dit was een mooie ervaring voor jou!!!! En je verdiende het, je hebt ervoor gewerkt!

Proficiat met je prestatie.. en nu goed blokken he ;)

en gelukkige verjaardag voor sebiet ;)

xXx
Evelien & Jens

Gepost door: Jens & Evelien | 21-12-08

De commentaren zijn gesloten.