27-09-08

Aflossing te St Niklaas

Vandaag mocht ik na 2 weken rustige duurloopjes terug wat sneller lopen en dit op een wedstrijdje van 'de Vriendenclubs' (=een atletiekverbond in Antwerpen waar ik mijn eerste atletiekstapjes heb gezet). Elk jaar wordt op de Ster te St Niklaas een aflossing georganiseerd: 5*2,5km. Deze wedstrijd heeft telkens veel succes, in groepsverband lopen is altijd leuk en eens wat anders :). Dit jaar waren er 50 ploegen van telkens 5 lopers ingeschreven!

Ikzelf zat bij de eerste damesploeg van AA (=Antwerp Athletics) en ik mocht als startloopster aantreden. Ik had afgesproken met papa om rustig te vertrekken en in de helft te versnellen, kwestie van zeker niet te overlopen. Zo gezegd, zo gedaan: ik startte vrij rustig en haalde zo wat volk in. Ik had het geluk om als eerste loopster wat volk rond mij te hebben die hetzelfde tempo liepen en zo liep ik naar een mooie tijd van 8'49. Ik lostte als eerste dame af aan mijn teamgenoot, in het totaal is de ploeg als 3e damesploeg over de meet gekomen! (Wat beter is als vorig jaar, toen werden we nog 5e of 6e en liep ik een tijd van ongeveer 9'10!)

Er zit dus duidelijk vordering op de conditie! Ook het gevoel was goed, het zit er dus mooi uit voor het begin van het crossseizoen... Zeker als ik dan terug kan beginnen trainen, het komt allemaal goed! =)

Ook Erwin heeft meegedaan, hij liep in de eerste mannenploeg van AA. Zij zijn in het totaal 4e geworden en Erwin had met zijn 7'21 de eer om de snelste mannentijd achter zijn naam te zien staan.

aflossing2
De ploeg!
aflossing5
Erwin in actie (start)
aflossing6
Aflossen

19:48 Gepost door Leen in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

course félicitation tu as bien courru bisous

Gepost door: brandenbourg | 28-09-08

Proficiat!
Dat beloofd voor de komende winter ;)!

xXx

Gepost door: Evelien | 29-09-08

betere tijden op komst hoi leen,
zo te zien gaat de conditie er fors op vooruit. blijf de trainingen goed balanceren, en probeer niet te diep te gaan, zodat er veel reserve wordt opgebouwd. bij de eerste crossen zal het nog niet dat zijn, maar hoe verder in het seizoen, hoe sterker je zal worden.
groetjes, patricia.

Gepost door: patricia | 30-09-08

De commentaren zijn gesloten.