17-05-08

:(

&  alweer een slechte wedstrijd: KVV 5000m in 19'30, weer hetzelfde verhaaltje: redelijk tot ongeveer in de helft en dan gedaan...
Nu eventjes wedstrijdrust (om fysiek & mentaal te herstellen) + de zoektocht naar DE oorzaak wordt ingezet..

Ook nog even vermelden: een dikke proficiat aan Lynn De Coninck die vandaag een prachtig debuut maakte op haar 5000M met een tijd van ongeveer 18'23 & de bronzen medaille! Proficiat meisje

20:05 Gepost door Leen in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

oorzaak hey leen, het tempo was niet zo hoog in het begin, ideaal om een goede tijd te lopen. misschien is uw bloed niet in orde, even de dokter raadplegen. de rust kan je deugd doen, geen interval of wedstrijden, enkel duurlopen. heb hetzelfde meegemaakt vorig jaar,en forceren is niet aan de orde. ijzertekort, ook charlotte weet ervan, typisch vrouwelijk hé. laat iets weten na uw bloedonderzoek.

groetjes, patje

Gepost door: patricia | 18-05-08

(bloos) Heey meisje!
Die rust zal je goed doen, ook als je weet dat je een virus in je bloed hebt gehad, dat blijft nog een tijdje meeslepen hoor, dat gaat niet meteen uit je lichaam! Je weet dat je bloed niet in orde is dus dan weet je de oorzaak!
Je kan wel verdergaan met dat onderzoek om er iets aan te doen. Ook zou ik vragen welke vitaminen je zou moeten nemen om je B12 Wat op te krikken!

Ook wil ik jou bedanken voor de vermelding in bovenstaand berichtje, dat vind ik super lief!
Echt meisje! Als er iets is, ik ben er voor je!

Lieve & Sportieve groetjes,

Lynn xxx

Gepost door: Lynn De Coninck | 18-05-08

je komt terug, 'k ben er zeker van...
Laat je mentaal weer wat opkrikken, je zal er deugd van hebben!
tot de volgende en toch nog een dikke proficiat,
veel liefs, Charlotte x

Gepost door: Charlotte | 18-05-08

Kop op Leentje! Hoi Leen,
Klierkoorts blijft een hele tijd in je bloed. Ook al heb je anti stoffen. Toch sleept dat nog een tijdje mee. Je doet er goed aan om nu even geen wedstrijden te lopen. Je weet de oorzaak, dus zeker niet twijfelen aan u mogelijkheden. Neem u vitaminen of laat eventueel een B VIT. 12 spuit zetten. Dit werkt veel sneller en wordt sneller opgenomen in je bloedbaan. Ik laat ook soms een Ijzerspuit zetten net hetzelfde als bij die vit. b12 alles wordt sneller aangemaakt en heeft ook een betere werking! Kop op, dikke knuffel Mariska x

Gepost door: Mariska Parewyck | 18-05-08

niet wanhopen Hoi Leen,

Iedereen weet dat klierkoorts een hardnekkig iets is, je kan alleen maar proberen met de nodige vitamines, en de nodige medische opvolging het genezingsproces en opbouwproces te versnellen.
Los daarvan is het niet geheel abnormaal dat er eens een mindere prestatie of een mindere periode tussenzit. Zaak is gewoon om niet te twijfelen aan jezelf dan maar om, beredeneerd, terug te vechten. Iedereen weet immers dat je het kan.. En over x aantal weken ga je je dit zelfs niet meer herinneren. Dan ben je alweer een volgende toptijd ant vieren op één of ander feestje..

Gepost door: Jelle | 23-05-08

De commentaren zijn gesloten.