17-02-08

En toen waren het er nog maar 3 ...

Zoals je in de titel kan zien, ben ik volop aan het aftellen naar het BK veldlopen dat over 3 weken zal plaatsvinden in Stene, Oostende. Ik vind het langs de ene kant wel jammer dat het al zo dichtbij is, want dat betekent dat ook het crossseizoen, mijn laatste als juniore, er bijna opzit. Maar langs de andere kant, ben ik ook wel blij... Ik kijk er namelijk al heel het seizoen naar uit, het BK is dé wedstrijd waar ik heel het seizoen naar toewerk en ik ben best wel benieuwd wat dat gaat geven!

Zoals in mijn vorige post te lezen staat is mijn doel om top10 te lopen, en ik droom van een top 5 plaats... Dit zou echter wel weer een enorme verbetering zijn tegenover de voorgaande jaren (vorig jaar eindigde ik 18, het jaar daarvoor 25, het jaar daarvoor was ik pas uit blessure en eindigde ik, denk ik, als 73e... Als tweedejaarscadet kon ik niet aan het bk meedoen door een blessure die me aan de kant hield en als eerste jaarscadette liep ik mijn eerste bk en eindigde ik als 36e... (als ik het me allemaal goed herinner)).

Maar, dus eerst nog 3 weken goed trainen !(2 weken met volgend weekend Lebbeke en een weekje 'rusten' om goed uitgerust aan de start te kunnen verschijnen!)

 

21:59 Gepost door Leen in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Heej meisje!

Goh ja opt einde datk bij lat zat, begon ik al met vanalles te sukkelen.

Stress van die jaloezie daar, beginnen sukkelen dan met mijn gezondheid.. Schildklierproblemen..

Erna kniepeesontsteking, dan willen beginnen, pees boven mijn lies ontstoken..

Dus altijd wel iets..

Ik ben dan bij zele gegaan, daar liep ik 'niks' te doen.. Dus prestaties waren ook niet opperbest..

En kwas dan ook al beginnen sukkelen met mijn maag, eerst had ik dat ook maar nog niet zo erg.. (Kheb een verlamde maag, die kneed nimeer), krijg ik braakneigingen voor, tijdens, .. de wedstrijden! Zelf in mijn dagelijkse leven.
Ook grotendeels van de stress.

Kheb dan 6 maand voor ik bij vs ging, dus voor september.. NIks gedaan.. En wou nog stoppen ook..

Nu zit ik bij vs, en begin terug wat te beteren, maar nog niet zoals ik was, maja mag ik nog niet verwachten, ma tdoet soms wel pijn om te zien datk nog niet beter kan..

Kusje!

Gepost door: Lynn dc | 18-02-08

De commentaren zijn gesloten.